Laden..

Knotsgek Kinderduo.

Bertus & Jaapie

Bertus & Jaapie

Bertus & Jaapie, de twee leukste broertjes van het land maken van ieder evenement een knalfeest! Bertus & jaapie is een goudenformule welke te zien is in het theater, op Youtube en op tal van evenementen.

Bertus & Jaapie zijn bekend van hun theatershows en vele optredens door het land. Zo traden ze bijvoorbeeld op tijdens grote evenementen als de Nijmeegse vier daagse, de Rijnweek in Rhenen en stonden ze in oktober 2018 maar liefst 48 keer in Attractiepark Toverland met een speciaal ontwikkelde Halloweenshow.

In de evenementenshow van Bertus & Jaapie bereidt het olijke duo zich voor op een speciaal feest, maar wanneer er een ongevraagde gast de broertjes onverwachts belt, is het nog maar de vraag of het grote feest wel door kan gaan.

Het belooft een show te worden vol muziek, magie en een heleboel humor!

Deze show is inclusief:
-Klein decor
-Geluid T/M 350 personen
-Meet & Greet met handtekeningen achterafDe leukste broertjes

Videos
Bertus & Jaapie - Toveren

Bertus & Jaapie (Officiële Videoclip)

Op Pad Met Bertus & Jaapie - Rijnweek Rhenen #3

Op Pad Met Bertus & Jaapie - BACKSTAGE bij Halloweenshows In Toverland 2019 #14

Melanie Bos

Theaterbezoeker

Iets in Bertus en Jaapie blijft hangen...onze dochter is samen met haar nichtje naar de Sint voorstelling in Hellevoetsluis geweest en vanaf dat moment is ze fan! Ze kan niet wachten tot ze weer eens hier in de buurt komen want ze wil toch wel heel graag met jullie op de foto .

Jessica van Elderen-Van Gorp

Theaterbezoeker

Heel leuk duo! Wij zijn naar jullie show geweest in Oisterwijk en we hebben enorm genoten! Ook de meet en Greet na afloop was een groot succes bij onze zoon. Ga vooral zo door.

Deny van Etten

Bezoeker evenementenshow Rhenen

Onze kinderen zijn door het dolle heen wanneer ze weer een nieuwe filmpje op Youtube zien verschijnen, we kunnen niet wachten om jullie weer in het echt te zien!

Anderen bekeken ook..

The Great Zoltar

Meer informatie