Laden..

Gewoon meer weten.

Over ons

Over Familie Entertainment

Familie Entertainment is opgericht door David Slob en Pieter Ketelaars, twee jonge en gepassioneerde ondernemers met een hart voor alles wat met entertainment te maken heeft. Nadat ze een aantal jaren zelf alle takken van het vak op zich namen, hebben zij nu een professioneel en gedreven team weten te verzamelen die ondersteunen op de meest uiteenlopende facetten. Door de juiste taken aan de juiste mensen te geven, levert Familie Entertainment altijd een volwaardig en professioneel product. Met een audio-visueel team en een grote lijst met ervaren acteurs/entertainers weten wij als geen ander elke opdracht uniek te maken! Of het nu gaat om een entertainment act op uw evenement of een compleet showconcept, wij laten graag onze creativiteit de vrije loop.

Pieter Ketelaars

Pieter is afgestudeerd aan de opleiding Acteur (theater) in Tilburg. Tijdens deze studie heeft hij de vele kneepjes van het spelen, regisseren en creëren rondom theater goed weten te ontwikkelen. Via zijn studie is hij naast bovengenoemde zaken ook actief geraakt in het geven van workshops acteren/improviseren aan verschillende doelgroepen. Pieter draagt bij Familie Entertainment voornamelijk zorg over de regie, scripts, workshops en liedteksten, maar je zult hem zeker ook vaak in een ander personage tegenkomen als acteur.
David Slob

David is na zijn studie Leisure Management aan de Hoge School Rotterdam snel in het werkveld terecht gekomen. Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor verschillende media- en entertainment bedrijven vond hij het tijd voor een nieuwe stap. Hij ontwikkelde bij Familie Entertainment verschillende grote evenementen en zorgde er samen met zijn team voor dat het evenement een grote indruk achterliet. David neemt bij Familie Entertainment vooral de leiding over het theaterbeeld, productieleiding, sfeerbeleving en conceptontwikkeling, maar ook hem zal je met regelmaat tegenkomen on stage als acteur.Let's talk!

Contact

Meer informatie