Laden..

Een heerlijk avondje.

Sinterklaas

Sinterklaas

De enige echte Sint die samen met zijn pieten uw bedrijf, school, vereniging of misschien wel u huis bezoekt. Familie Entertainment maakt van dit soort bezoeken een bezoek om nooit te vergeten! Niet alleen de kinderen zullen genieten, maar ook de aanwezige volwassenen zullen weer even gaan geloven in het mooiste sprookje van het jaar. Een bezoek van de Sint via Familie Entertainment betekend een bezoek vol nostalgie, gezelligheid, spanning en humor!

Alle (thuis)bezoeken maken wij op maat in overleg met u. Zo bent u zeker van een perfect Sinterklaasfeest!

Thuis, op de vereniging of wat dacht u van een ware meet & greet met de goedheiligman in een winkelcentrum bij u in de buurt?Natascha Hanzen

Mama van drie kindjes

Ik heb jullie al bij zoveel mensen en buurtverenigingen geïntroduceerd waardoor jullie voor onze kinderen de enige echte zijn. Wij boeken al 4 jaar bij jullie en we zijn niet van plan om daarmee te stoppen, jullie zijn zo leuk!

Debbie van Dijk

Penningsmeester Personeelsvereniging OMWB

Ik wil jullie graag bedanken voor de fijne sinterklaasmiddag voor de kinderen van onze personeelsvereniging. Iedereen heeft genoten, klein en groot. We gaan binnenkort een datum vastleggen voor het sinterklaasfeest volgend jaar en gaan jullie zeker weer benaderen.

Sascha Verwijs

Mama van 2 kindjes

Jullie bezoekjes zijn altijd zo leuk! Vaker hebben we een Sinterklaas op bezoek laten komen, maar niemand kan tippen aan jullie. En oja, oma is een beetje verliefd op die kleine piet! Tot volgend jaar!

Anderen bekeken ook..

Magische Kwakzalver

Meer informatie